OM PASSET SCREEN

Ett familjeföretag sedan starten 1988

Passet Screen AB är en helhetsleverantör av screen, storformat och profiltryck. Vi hjälper till med hela kedjan från idé, design, produktion och montering, till service och distribution. Med vårt breda produktsortiment kan vi profilera ert företag och produkter på det sätt ni önskar så att ni sticker ut från mängden.

 

Under de 29 år sedan starten har vi byggt upp kunnandet och bredden för att kunna leverera tryck och speciallösningar med höga kvalitetskrav i både små och stora upplagor till våra kunder. Med vår långa erfarenhet och våra kompetenta medarbetare hoppas vi kunna ge er ett slutresultat som överträffar era förväntningar.

 

Vi är medlemmar i FESPA Sweden som är en branschförening för landets alla specialtryckare, det vill säga screen- och digitaltryckare i storformat. Föreningen samlar landets specialtryckare och erbjuder kunskap- och kompetensutveckling, både vad gäller företagarfrågor och teknik. FESPA Sweden är också en kunskapsbank när det gäller miljöarbete och miljöfrågor – både inre och yttre miljö för sina medlemmar. Genom sitt internationella engagemang deltar de också i den globala klimatdebatten.

 

MASKINPARK

 

Thieme 3020

 

atma ce 710/g

 

SVECIA PRINTMASTER

 

ATMA AT45

 

ROLAND SOLJET PRO 4

 

HP SCITEX FB500

 

HP L26500

 

 

ROLAND VS-540i

 

SUMMA D140

 

 

M&R SPORTMAN E SERIES

 

M&R CHAMELEON

 

 

 

Postadress

Passet Screen AB

Argongatan 8

431 53 Mölndal

Öppettider

Måndag-fredag: 08.00-17.00

Lunch: 12.00-12.30

Kontakt

info@passet.se

031-87 97 20

Fespa, Fespa sweden, fespa sweden association
bisnode, passet, passet screen, trippel a